Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Időtálló, különleges lakberendezés Időtálló, különleges lakberendezés

Ammanic partnerprogram

A sikered a mi sikerünk is. 

 

Mi is az Ammanic partnerprogram?

 

Lakberendezők, belsőépítészek és home stagerek szakmai közössége

Abban hiszünk, hogy közös munkával nagyobb sikereket tudunk elérni. A szakmában sokan vagyunk sokfélék, de van egy közös alap, amire építkezni tudunk: a minőség iránti kompromisszummentes elköteleződés. Ha ebben hiszel, kapcsolódni is képesek leszünk.

 

Hogyan működik a partnerprogram?

 

„Tegnap konkurens, ma versenytárs, holnap szakmai partner.”

Amennyiben az Ammanic értékrendjét magadénak érzed és termékeinket jó szívvel ajánlod az ügyfeleid számára is, úgy számos előnyt biztosítunk számodra.

 

Amit mi tudunk adni:

 

     1. Ajánlói jutalék

Ajánld az Ammanic termékeit az ügyfeleidnek, és mi jutalékot adunk neked a kiajánlott termékek nettó végösszegéből. Az ügyfeleid kompromisszummentes megoldásokra vágynak a bútorok, kiegészítők és anyagválaszték tekintetében, az Ammanic pedig pontosan ezt kínálja.

 

     2. Közösségi média promóció

Segítünk a sikereid népszerűsítésében, ezért biztosítjuk a termékeink felhasználásával megvalósult munkák megjelenésének lehetőségét weboldalunkon és a közösségi média felületeinken. A legjobb referencia a gyönyörű belső tér, amiért rajong az ügyfeled. Hadd tudjanak minél többen a sikereidről!

 

     3. Exkluzív szolgáltatások

A webáruházunkban megjelenő brandek teljes termékkínálata elérhető számotokra és számos egyéb neves gyártóval is kapcsolatban állunk.

Így a csodás olasz Panzeri lámpáktól kezdve a Tecnografica tapétákon át a luxusbútorokat kínáló Luxxu-ig igazi különlegességek színesítik kínálatunkat.

A tökéletes összhang és a valósághű látványtervek elérése érdekében segítséget nyújtunk az elérhető anyagminták és 3D modellek lekérésében is.

Hogyan tudsz csatlakozni a partnerprogramhoz?

 

Írj nekünk az info@ammanic.hu e-mail címre egy rövid bemutatkozó e-mailt és felvesszük veled a kapcsolatot! 

Az oldal tetejére