Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Időtálló, különleges lakberendezés Időtálló, különleges lakberendezés

Rólunk

Otthonunk szinte minden szegletének története van. Szívet melengető emlékek, minden családi ünnep alkalmával felbukkanó sztorik, egy kedvenc fénykép, egy illat, egy kényelmes fotel, egy puha takaró...mind hozzátesznek ahhoz, hogy a ház otthonná váljon.

Az Ammanic küldetése ezeket az érzéseket egy időtálló, stílusos formába csomagolni.  

 

Hiszünk abban, hogy a hazai lakberendezésben is van helye a minőségi daraboknak. 

 

Az Ammanic megálmodásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy olyan webáruházat hozzunk létre, amelyben egymással könnyen kombinálható, "klasszikusan modern" bútorokat, lámpákat, lakberendezési kiegészítőket, találhatnak a látogatók. 

Az általunk képviselt stílus kedvelői így a végeláthatatlan keresgélés fáradsága nélkül válogathatnak folyamatosan bővülő kínálatunk darabjai közül.

Termékeinket európai gyártók kínálatából válogatjuk össze, online kínálatunkon kívül ezen gyártók teljes  termékpalettája elérhető nálunk, ezzel kapcsolatban készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére elérhetőségeink egyikén. 

 

Debreceni stúdiónk

 

2022 januárjában megnyitottuk első lakberendezési stúdiónkat Debrecenben.

A "slow life" filozófiáját követve stúdiónkban kizárólag előzetes időpontegyeztetés után tudjuk ügyfeleinket fogadni, így kizárólagos figyelemmel, személyre szabottan tudunk segíteni a megfelelő darabok kiválasztásában. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére